dimarts, 12 de novembre del 2013

LES LLIMONES BAIXEM A L'HORT

Després de tres sessions de biblioteca, el nostre grup de Llimones ens ha tocat ser els protagonistes de tres sessions d'hort. La Marta ens va informar del que havien estat fent les Taronges, l'anterior grup. Van remoure la terra, havien arrencat males herbes i havien regat abundosament. Ens van dir que el primer dia que hi havien baixat, l'hort semblava una selva!!!

Vam parlar que aquest primer trimestre a la nostra parada, no s'hi podia sembrar res ja que degut a les collites i sembres de l'any anterior, la terra s'havia quedat seca i amb falta de nutrients. Vam valorar el fet de plantar-hi adob en verd per tal d'enriquir la terra i deixar-la a punt per la plantada del mes de febrer.

Quan finalment vam baixar a l'hort, hi vam trobar fulles per terra, ja que al trobar-nos a la tardor, els arbres de l'hort també les van perdent.Les vam recollir totes i les vam dipositar als pots per fer-ne compost. Un cop això, ens vam distribuir les eines, i vam començar a esponjar la terra; uns altres van regar la nostra parada i la d'altres companys d'escola.

Un cop a punt, hi vam escampar les llavors que ens faran d'adob en verd. Ara ens tocava esperar.

Com a fet curiós, volem deixar escrit que als dos minuts d'haver marxat nosaltres, i tornar, ens vam trobar una petita destrossa a les parades: els fils i els cartells de la parada de 5è i 6è estava tot desmuntat i mal col.locat. Des d'aquí demanem màxima cura i responsabilitat per part de tots els usuaris de l'hort. Aquestes coses no poden passar!!!






Sofia, Enric, Ivet, Oriol, Pau, Pablo, Ferran, Jana, Marta, Laura, Judit, 
Martí,Paula, Marc, Alba, Aina, Paula i Marta.









1 comentari: