dimarts, 1 d’octubre del 2013

A 5è FEM MOLTA FEINA!!!

Bon dia!!!

Els de ja fa un parell de setmanes que baixem a l'hort i fem feina de la grossa!!!

La setmana passada vam veure que tot plegat semblava una selva i ens vam arromangar les mànigues per començar a treure males herbes, fullaraca, arrels i i restes orgàniques del que hi havia hagut plantat el curs passat. Ho vam fer de la zona comuna de la part del fons de l'hort, al voltant de la caseta de material. Una mica també vam començar a netejar la nostra parada. Aquell dia vam omplir 5 galledes de les grosses que després vam llençar al contenidor de l'orgànica fora el carrer.

Avui dimarts, que és el dia que 5è té marcat per baixar a l'hort, ens hem posat de ple amb la nostra zona. Després d'una foto d'entrada on com podeu veure, fèiem cara de: -Quanta feina ens toca fer...! hem tret males herbes, hem deixat la parada ben neta i hem començat a esponjar la terra amb l'ajut d'unes eines en forma de forca. Un cop ben remenada la terra, l'hem regat abundosament i hi hem col.locat les passeres a lloc.

Hem acabat amb la foto de cara de satisfacció i ara ja estem esperant per començar a plantar. Serà el pròxim episodi. Ja us en parlarem.





Les TARONGES de 5è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada